Aurum Coaching

Aurum Coaching

Aurum is de Latijnse naam voor goud.

Als Coach vind ik dat ieder mens goud verdient, dit betekent voor mij het beste uit je zelf halen. Dit kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Bijvoorbeeld het verhogen van prestaties,het opbouwen van vertrouwen in jezelf en het verder ontwikkelen van je capaciteiten en kwaliteiten. Het vinden van goud is een proces dat niet altijd makkelijk verloopt. Om in uw eigen kracht te staan zet ik bij Aurum Coaching al mijn kennis en kunde in om u te begeleiden in dit proces.

Als Coach kan ik u ondersteunen in het vinden van de belemmeringen en oorzaken waarom u niet kan bereiken wat voor u mogelijk is. Dit wil ik doen door het bewust laten worden van eigen denken en doen. Samen onderzoeken wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn. Het vinden naar een manier hoe u uw gedachten en hierdoor uw handelen kan sturen. U te leren bewust te worden op het effect van uw gedrag en handelen op de omgeving.

 

Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om het contact formulier in te vullen of telefonisch contact te zoeken. ik hoor graag van je

NOBCO: Aurum Coaching werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroeps Coaches (NOBCO).